SERVICE EN OPLOSSINGEN

Complex schoonmaakwerk is één van onze specialisaties. Reiniging op hoogte, van hardnekkig vuil of in bijzondere situaties. Ons personeel is opgeleid en gecertificeerd om veilig te werken op de moeilijkst te bereiken plaatsen of milieuneutraal te werken.

Vraag een offerte

SNEL EN EFFECTIEF REINIGEN

Door certificering in VCA en training voor werken op hoogte met of zonder hoogwerkers reinigen wij snel en effectief op een veilige manier.

Wij reinigen onder andere: Atria, spiegel­plafonds, glazen wanden, pleister- en stucwerk, gevelbekleding, daken, trespa beplating, richels en randen, pijlers, pilaren en draagbalken zowel binnen als buiten.


Onder complex schoonmaakwerk wordt over het algemeen schoonmaakwerk verstaan op moeilijk te bereiken plaatsen, in bijzondere situaties, schoonmaakwerk met gevaarlijke of bijtende stoffen en schoonmaakwerk met uitzonderlijk of gevaarlijk materieel of milieuneutrale reiniging.

OFFERTE OP MAAT

Echter geen klus is ons te moeilijk door onze jarenlange ervaring in de branche. Voor zowel eenmalige klussen, structureel schoonmaakwerk of een projectmatige aanpak zijn turnkey oplossingen mogelijk. Als eerste aanspreekpunt regelen wij de uitvoering en controleren de kwaliteit van het schoonmaakwerk.

Alvorens iedere complexe schoonmaakklus wordt er on-site een werkinventarisatie en indien nodig een risicoinventarisatie uitgevoerd. Hierop baseren wij de benodigde activiteiten, werkvolgorde en aanbieding voor de klus.

Subliem inzicht  

U kunt ons overal tegenkomen,

  • In het bos in het snoeiseizoen
  • Langs de weg bij hoogspanningsmasten
  • Tussen de koeien in het weiland bij windmolens
  • In de wijk bij specialistische reiniging en gevelonderhoud
  • Naast uw woning bij de aanleg van warmtepompen. 
  • Boven het water in een sluis bij reparatie
  • Onder de brug voor een nieuwe verflaag
  • Bij het plaatsen van zonnewering aan een flat

Van Terschelling tot aan Luxemburg......

Oplossingen 

Niet alleen op hoogte zijn we sterk, ook voor werkzaamheden op lagere locaties kunnen wij oplossingen bieden. 

Heeft u een bijzondere en/of complexe klus waarbij een hoogwerker is vereist?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een veilige oplossing bij een bijzondere klus.