Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

GLAS- EN GEVELONDERHOUD

Reiniging en conservering van glaswerk, deuren, kozijnen, entree's, muren, gevels en beplating. Glazenwassen als ambacht of professionele gevelreiniging voor een heldere uitstraling van uw locatie. Door ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij in staat uw locatie op een snelle, efficiënte en veilige manier te onderhouden.

Vraag een offerte

 

DUURZAAM EN KOSTENBESPAREND

Het regelmatig wassen en reinigen draagt bij tot de duurzaamheid van uw locatie. Schilderen of conserveren van kozijnen en gevels kan langer worden uitgesteld en is dus kostenbesparend.

Bij binnenglas en separatieglas wordt er vaak nog conventioneel gewassen, met inwasser en wisser. Als een locatie er zich voor leent, kiezen wij er soms ook voor om met de ladder het buitenglas te doen. De ramen van uw locatie worden perfect schoon, bovendien is de service die wij leveren bij het conventionele glazenwassen zeer uitgebreid.

Bij een professionele reiniging van het glaswerk, kozijnen en gevels wordt vaak het tuckerpole (of tuckerpool) systeem ingezet. De tuckerpole telescoopstokken reiken tot minimaal 13 meter, de borstels  met het osmosewater zorgen voor een streeploos en schoon resultaat.

PROFESSIONEEL ADVIES & OPLOSSINGEN

Hardnekkig vuil vereist soms een hardnekkige aanpak, daarom beschikken wij over enkele hogedruk units met tot 350 bar verwarmd water. Onze werkwijze en de reinigingsmiddelen die we gebruiken zijn milieuneutraal.

Voor een duurzaam resultaat kunnen kozijnen en gevelbekleding ook gecoat en geconserveerd worden.

Afhankelijk van uw eisen en wensen adviseren wij een passende reinigingsmethode. Net als voor de complexe schoonmaakklussen, leveren wij voor glas- en gevelonderhoud turnkey oplossingen. Wij kunnen u adviseren en begeleiden van probleemstelling tot uitvoering van de reinigingstaken.

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren