Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

GLAS- EN GEVELONDERHOUD

Reiniging en conservering van glaswerk, deuren, kozijnen, entree's, muren, gevels en beplating. Glazenwassen als ambacht of professionele gevelreiniging voor een heldere uitstraling van uw locatie. Door ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij in staat uw locatie op een snelle, efficiënte en veilige manier te onderhouden.

Vraag een offerte

PROFESSIONEEL ADVIES & OPLOSSINGEN

Hardnekkig vuil vereist soms een hardnekkige aanpak, daarom beschikken wij over enkele hogedruk units met tot 350 bar verwarmd water. Onze werkwijze en de reinigingsmiddelen die we gebruiken zijn milieuneutraal.

Voor een duurzaam resultaat kunnen kozijnen en gevelbekleding ook gecoat en geconserveerd worden.

Afhankelijk van uw eisen en wensen adviseren wij een passende reinigingsmethode. Net als voor de complexe schoonmaakklussen, leveren wij voor glas- en gevelonderhoud turnkey oplossingen. Wij kunnen u adviseren en begeleiden van probleemstelling tot uitvoering van de reinigingstaken.

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren