Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

COMPLEX SCHOONMAAKWERK

Complex schoonmaakwerk is één van onze specialisaties. Reiniging op hoogte, van hardnekkig vuil of in bijzondere situaties. Ons personeel is opgeleid en gecertificeerd om veilig te werken op de moeilijkst te bereiken plaatsen of milieuneutraal te werken.

Vraag een offerte

 

SNEL EN EFFECTIEF REINIGEN

Door certificering in VCA en training voor werken op hoogte met of zonder hoogwerkers reinigen wij snel en effectief op een veilige manier.

Wij reinigen onder andere: Atria, spiegel­plafonds, glazen wanden, pleister- en stucwerk, gevelbekleding, daken, trespa beplating, richels en randen, pijlers, pilaren en draagbalken zowel binnen als buiten.


Onder complex schoonmaakwerk wordt over het algemeen schoonmaakwerk verstaan op moeilijk te bereiken plaatsen, in bijzondere situaties, schoonmaakwerk met gevaarlijke of bijtende stoffen en schoonmaakwerk met uitzonderlijk of gevaarlijk materieel of milieuneutrale reiniging.

OFFERTE OP MAAT

Echter geen klus is ons te moeilijk door onze jarenlange ervaring in de branche. Voor zowel eenmalige klussen, structureel schoonmaakwerk of een projectmatige aanpak zijn turnkey oplossingen mogelijk. Als eerste aanspreekpunt regelen wij de uitvoering en controleren de kwaliteit van het schoonmaakwerk.

Alvorens iedere complexe schoonmaakklus wordt er on-site een werkinventarisatie en indien nodig een risicoinventarisatie uitgevoerd. Hierop baseren wij de benodigde activiteiten, werkvolgorde en aanbieding voor de klus.

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren